sunnuntai 22. toukokuuta 2011

5 naista autiolle saarelle

Minulta särkyi pöytäkoneestani näyttö ja en siksi ole pystynyt kirjoittelemaan. Nyt minulla on käytössäni poikaystäväni kannettava ja tässä hiiri temppuilee.
Sini, oikeestaan on hyvä, että joitakin kommentteja on tuplasti, koska kertaus on opintojen äiti.

Nimeän tähän nyt 5 naista autiolle saarelle, vuodeksihan se taisi olla.
Maija Vilkkumaan olisin ehdottomasti laittanut minäkin, samoin nuo muutkin mainitsemasi joutavat sinne.   Eli siis tässä lista:
Huvilan&Huussin juontajapari en tiedä heidän nimiään, mutta heidät valitsin, koska he lässyttävät ohjelmassaan niin paljon, enkä jaksa kuunnella enää sitä lässytystä. He voisivat siellä sisustaa saarta ja valmistaa ruokaa toisille. Voisivat vaikka onkia siellä kalaa ja paistaa nuotiolla.
Marita Taavitsainen, koska hän on niin tekopirteä. Hän voisi pitää kasvojumppaa toisille.
Laura Voutilainen, en pidä hänen äänestään ja  hänellä on typeriä lauluja. Hän voisi mennä vaihteeksi saarelle viihdyttämään noita toisia. Tässä pätkä yhdestä laulusta:
 ................................
Tämä peli siltä näyttää
Että käyttää tahdot muita vaan
Ensin tulee kiintymys
Korkeampi jännitys
Ja vaarallinen yllätys
Se on vaan liian vaarallinen yllätys............


Nyt unohdin sen viidennen, mutta laitan sen sitten, kun listaan ne 5 miestä sinne toiselle saarelle
-Kata- 

....jatkan tähän.

Helena Lindgren, olisi se viides. Hän voisi tehdä siellä itsestään kirjan, jonka aihe olisi, kuinka hän hoitaa kauneuttaan autiolla saarella.


Ja miehet sitten:


Tauski Peltonen, hän voisi kiikaroida viereiseltä saarelta ja ihailla sieltä naiskauneutta.
Timo T. A, Mikkonen, hänen kuuluisi ehdottomasti myös mennä saarelle.
Munamies, viihdyttäisi heitä Pomppufiilis laulullaan yötä päivää.
Muita en nyt keksi, nämäkin olivat kovan mietinnän tulos.

-Kata-

7 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen lista.Minä myös olen ihmetellyt tuon mainitsemasi L.Voutilaisen laulun sanoja, en ymmärrä niitä. Ikävä kyllä joudun kuuntelemaankin tuota laulua joka päivä, koska työpaikalla on aina sama radiokanava auki ja siellä soitetaan joka päivä samoja tylsiä biisejä. Kiinnostuin tuosta Huvila ja huussi-ohjelmasta, nimi kyllä kuulostaa vastenmieliseltä (tutkitaanko siinä huussinalusia?), mutta koska se tulee telkusta? Haluan tietää, miten he lässyttävät ja testata pidänkö itse tästä lässytyksestä. Helena Lindgrenin suhteen olen eri linjoilla, Hellu on suuri idolini, ja luen aina kaiken mitä hänestä kirjoitetaan. Hän on sitäpaitsi tehnytkin kirjan kauneudenhoidostaan, ei kylläkään (kai) saarella, mutta aion ostaa tuon kirjan itselleni. Hänellä on varmaan paljon hyödyllisiä vinkkejä jokanaiselle. Mutta jos sinä lähetät hänet sinne saarelle, niin mitäpä tässä muuta voi, kuin katsoa voimattomana vierestä, tämähän on sinun listasi.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. En minäkään tajua noita sanoja. Ei, Huvila&huussi-ohjelmassa ei analysoida huussinalusia. Sinä voisit tykätäkin heistä, ohjelmaa esitetään keskiviikkoiltana ja sunnuntaiaamuna.
    Muistin kyllä, että olet Helenan suuri ihailija, mutta minun oli pakko tehdä tämä ratkaisu, pahastuisitko jos lähettäisin myös Susanna Sievisen autiolle saarelle?
    (tuli ensin virhe, korjasin)

    VastaaPoista
  4. Täytyy vilkaista tuota Huvilaa & huussia, vaikka ei aivan minun lajiani ainakaan nimensä perusteella vaikuttaisi olevan. Susannaa ei saa lähettää minnekään! Hänellähän voi olla vaikkapa uusi kirja juuri valmistumassa, ja tällä kertaa haluan ostaa sen ihan uunituoreena, enkä odotella vuosia, milloin se ilmestyy kirjastoon.

    VastaaPoista
  5. Voisihan Susanna lähettää käsikirjoituksen pullopostina.

    VastaaPoista
  6. Mainio idea! Mistä tuo kaikki sinun viisautesi oikein kumpuaa? Sitä jaksan aina hämmästellä. Olet todella idearikas ihminen.

    VastaaPoista
  7. Itsekin hämmästyin nyt, minäkö tosiaan keksin tällaisen. Kiitos kehuistasi.

    VastaaPoista