torstai 19. toukokuuta 2011

Sinin sisustusvinkki

Tarkkaavaisimmat teistä lukijoista (joita taitaa olla peräti 2 kpl, Kata ja Irmeli) varmaan jo huomasivatkin, että tässä huushollissa on taas digikamera, kun otin tuon kuvan parvekkeeltani. Eli poikaystäväni on taas maisemissa. Yöllä 8.-9.5. heräsin kun kännykkäni soi, ja hänhän siellä oli, pyytämässä että menisin avaamaan alaoven, kun en ole antanut hänelle vielä omaa avainta. Kyllä mietiskely on rankkaa puuhaa - kuten aina ennenkin, häntä nukuttaa ihan kamalasti. Tälläkin hetkellä hän nukkuu.  Mutta tässä sisustusvinkkini:




Onko sinulla pimentävä rullaverho? Et tarvitse sitä, kun korvaat sen vanhalla täkillä, (eli peitolla) kuten minä teen ja kuten kuvassa näkyy. Täkki on helppo kiinnittää verhojen tapaan varsinaisten verhojen päälle, paljon helpompi kuin mitä rullaverho olisi asentaa paikalleen. Tällä tavoin vanha täkki saa mukavasti lisää käyttöaikaa, eikä sitä tarvitse heittää pois.


Katsokaa, kuinka kauniisti auringon valo siivilöityy täkin läpi. Ja pimentävä rullaverho on nurkassa aivan tarpeettomana, tässä tapauksessa on ollut siinä jo parisen vuotta. Eli sitä ei todellakaan tarvita.                         Tämän kirjoitti Sini.                            

3 kommenttia:

  1. hyvä vinkki.tosin täkki on aika raskas?ja paksu..siis nipsuillako sen kiinnittää?miten olisi jätesäkit?sanomalehdet on testattu, ne ei ole kovin nättejä saati pimentäviä..

    VastaaPoista
  2. Kyllä mietiskelyn jälkeen uni on tarpeen. Kaunis tosiaan tuo auringon valo tuolta täkin läpi, nyt rupesi päässä soimaan keltainen toukokuu... Hyvä sisustuselementti tuo nurkassa oleva pimentävä rullaverho. riikka, miten kävisi jos maalaisi koko ikkunaruudun ihan maalilla tummaksi?

    VastaaPoista
  3. Kata, varmaankin vinkkisi ikkunan maalaamisesta sopii Riikalle, minun sisustusmakuuni ei. Riikka ilahtunee kuitenkin kivasta vihjeestä.
    Ja Riikka, kiitokset kehuista. Kyllä täkki on vähän raskas, mutta ei kai sen väliä, pääasiahan on, ettei aurinko paista niin kuumasti sisälle. Täkki on kiinnitetty samoihin nipsuihin kuin nuo sen alla olevat verhotkin, mistä johtuen verhoja ei voi juuri liikutella, mutta pääasiahan on, ettei aurinko...jne, katso edellinen lause. Jätesäkkejä voisin harkita jos niitä saisi muissa väreissä kuin mustana. Ja kiva kun varoitit sanomalehdistä!

    VastaaPoista