maanantai 9. toukokuuta 2011

Matto


Aloitin virkkaamaan talvella mattoa, ajattelin, että virkkaisin sellaisen ison, mutta sitten jotenkin rupesi väsyttämään, eikä matostakaan tullut ihan sellaista, kuin luulin. Siitä tuli vielä parempi. En ole vielä kerennyt päätellä tuota ihan loppuun, mutta kyllä se juhannukseen mennessä varmaan valmistuu. Voisin varmaan tehdä myyntiin näitä, tai antaa lahjaksi.  -Kata-

6 kommenttia:

  1. On aina ihanaa, kun huomaa, että jostain asiasta tulee parempi kuin mitä on odottanut. Ihanan värikäs matto! Tuota menoahan sinä ehdit tehdä noita vielä monta, ja myydä niitä vaikka jouluaikaan, silloin menevät varmaan hyvin kaupaksi, kun ostetaan paljon lahjoja. Miten sinä oikein ehditkin kaikkea, käyt kurssia, teet mosaiikkitöitä, suunnittelet luontoretkiä ja kutsuja, virkkailet mattoja ja vaikka sun mitä!

    VastaaPoista
  2. Ongelma on siinä, että jos alkaisin virkata lisää mattoja, minun pitäisi leikata vaatteita virkkausmateriaaliksi. Huomaisikohan poikaystäväni, jos silloin tällöin ottaisin vaikka hänen t-paitansa ja leikkaisin sen?

    VastaaPoista
  3. Enpä usko, että hän huomaisi yhtään mitään. Eli kannattaa leikellä ne t-paidat ja virkata matoiksi, silloin niistä on runsaasti hyötyä. Minun poikaystävälläni on paljon värikkäitä paitoja, voisit tulla joskus katsomaan ja valitsemaan parhaat päältä.

    VastaaPoista
  4. Samalla pysyy vaatekaappi siistinä, kun vaatteita ei ole niin paljon. Ehdottomasti täytyy tulla hakemaan värikkäitä paitoja teiltä.

    VastaaPoista
  5. Tuskinpa hän huomaisi yhtään mitään, eiväthän miehet välitä vaatteista samalla tavoin kuin me naiset. Eli ei muuta kuin sakset käteen ja suikaloimaan! Näin poikaystäväsi paidoista on runsaasti hyötyä. Minun poikaystävälläni on paljon värikkäitä paitoja täällä luonani, joten tervetuloa valkkaamaan parhaat päältä! Saat aineksia moneen iloisenväriseen mattoon.

    VastaaPoista
  6. Tulenkin heti ensiviikolla valitsemaan sieltä, nyt oikein innostuin tästä projektista.

    VastaaPoista