sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Täällä taas! Ja Autiosaari-teema jatkuu...

Tapahtui sellainen ikävä asia, joka haastoi meidät, tämän blogin bloggaajat, pohtimaan kaiken tarkoitusta - kannattaako jatkaa tätä bloggausta, jos korkeammat voimat ovat asiaa vastaan? Edellinen postaus, tuo verraton sisustusvinkkini, - jonka alunperin laitoin blogiimme parisen viikkoa sitten - nimittäin katosi yhtäkkiä jonnekin kuin maan nielemänä. Samalla hävisi kommentteja useista muista kirjoituksistamme. Jälkikäteen kirjoittelin joihinkin teksteihin kommenttejani, ehkä ne ovat siellä, ehkä eivät..... Joo, tässä välissä kävinkin kurkistamassa kommentteja, ja nyt on käynyt niin, että samalla kun sain palautetuksi tuon sisustusvinkkini takaisin, ilmestyivät kaikki kadonneet kommentitkin takaisin, yritin poistaa noita myöhemmin lisäämiäni, mutta en tiedä onnistuinko, joten joissakin saattaa olla minun sama kommenttini kaksi kertaa, vähän eri sanoin kirjoitettuna, tai sitten ei. Niin, tulimme lopulta siihen tulokseen, että jatkamme tätä bloggailua silkkaa jääräpäisyyttämme! Sillä ehkä vika ei sittenkään ollut meissä, vaan itse systeemissä, kuulimme näet että bloggerissa monille muillekin oli käynyt tuona samana päivänä samoin, eli tekstit ja kommentteja hävinneet taivaan tuuliin. Ne muuten löytyivät hallintapaneelista, tiedoksi kaikille joille kävi samoin.
Mutta sitten ikävistä asioista vähemmän ikäviin! (Huh, kun meinasin ihan masentua tuota äskeistä kirjoittaessani, siis mitä jos sama tapahtuu uudestaan, esimerkiksi tämän kirjoitettuani, todella lohduton visio! Meneekö tämäkin hyvä työ hukkaan...ei, nyt ajattelen positiivisesti!) Ystävämme Riikka on kivasti kommentoinut juttujamme, tekipä hän oman Autiosaari-listankin, se löytyy 27.4. kirjoittamani Tänään on ihana päivä!-postauksen kommenteista. Ja minä huomasin jo ennen tuota Riikan tekemää listaa, että omassani on hieman lisättävää, se on nimittäin aika lailla ulkomaalaispainotteinen. Kotimaisuusastetta lisätäkseni ottaisin vielä nämäkin miehet autiolle saarelle, noiden 20:n aikaisemmin mainitun muassa:
21. Negativen Jonne Aaron. Koska hän on söpö.
22. Uniklubin Jussi. Koska hän on söpö.
23. Näyttelijä Jasper Pääkkönen. Koska hänellä on kauniit silmät ja hän on muutenkin söpö.
24. Salkkareiden Niko. Koska hän on söpö.
Muita suomalaisia ei nyt tähän hätään tule mieleen, mutta jatkan vielä listaa:
25. Enrique Iglesias. Koska hän on söpö. En käsitä, miten saatoin unohtaa hänet alkuperäisestä listastani! Katsokaapa Enriquen musavideoita, hän näyttää aina niin elämäänsä tyytymättömältä, vaikka on varmasti rahaa ja naisiakin olisi vaikka muille jakaa. Usein E. vaeltelee jossain käytävillä, naiset kiehnäävät kyljissä kiinni, mutta E. vain koittaa epätoivoisesti tavoitella jotain tiettyä naista (onkohan se tämä pingis-pongis-pöytätenniksen-vai minkä lie- pelaaja, Annakos hänen nimensä oli?). Enriquelle olisi rauhoittavaa vaihtelua päästä vähän rentoutumaan autiolle saarelle, jospa tuo huolestunut ilme hänen kasvoiltaan katoaisi edes hetkeksi. Ja samalla hän voisi opettaa minulle espanjaa, koska se on ihanan kuuloinen kieli, enkä osaa espanjaksi muuta kuin tilata yhden kaljan itselleni: "Uno serveras para mi, por favor!" (ehkä tuokin meni väärin, mutta sinnepäin). Ehkä saariseikkailumme jälkeen osaisin tilata itselleni kaksi kaljaa, tai vielä parempi, siideriä, sillä en pidä oluen mausta.
26. Axl Rose. Koska hän on söpö, tai on ainakin ollut. Usko tai älä, Riikka, mutta tämän puutoksen huomasin jo ennen kun luin sinun listasi. Axl voisi tulla minunkin mukaani tuona nuorempana versiona, sillä en ole hänen nykyistä versiotaan nähnytkään, enkä siten voi olla varma, pitäisinkö siitä. Ne kammottavat pyöräilyhousut ja skottihameet Axl kyllä saisi jättää kotiin, ja laittaa päälleen ne valkoiset farkut jotka hänellä on Paradise City-live-videossa, ja samoin sen takin hän voisi laittaa päälleen ja ne bootsit jalkaansa, koska niissä hän näyttää todella hemaisevalta.
27. Johnny Depp. Koska hän on söpö. Järkyttävää kyllä, muistin Johnnyn vasta lukiessani Riikan listaa.
28. Brad Pitt. Koska hän on söpö. Bradin muistin saman tien kun muistin Johnnynkin. Kaikki näiden kahden katsomani elokuvat ovat hyviä, ja heitähän katselisi mielellään vaikka tylsemmissäkin leffoissa. Vaikka sellaisissa hieman arveluttavissakin...tuota...kikati kikati...
29.-30. Laitetaan tähän vielä että Ashton Kutcher ja Ashton Kutcher, kun en nyt näin äkkiä ajatellen muutakaan keksi. Ja tätähän valintaa ei tarvinne perustella. Olisihan noita soveliaita miehiä varmasti vaikka parikin laivalastillista, mutta päätän listani lopullisesti tähän. Tulkoot  loput perässä vaikka kirkkoveneellä soutaen, tai sitten niillä laivoilla, joka tapauksessani en heitä enää listaile. (Ellen sitten muista jotakuta, joka on ihan pakko mainita!)
Mutta nyt seuraa uusi haaste Katalle, ja kun Riikkakin on niin innokas listailemaan, niin halutessaan hänkin voi tähän osallistua, eli Riikka, jos haluat tehdä oman listan, laita se tähän kommentiksi:  Nimeä vähintään 5 naista, jotka lähettäisit autiolle saarelle vähintään vuodeksi, ja perustele valintasi. Itsesi ei tarvitse lähteä mukaan. Nämä naiset saisivat selviytyä saarella ihan omin nokkineen, pääasia, että he pysyisivät poissa sinun näköpiiristäsi ja kaikista tiedotusvälineistä. Voit listata näiden viiden lisäksi myös valinnaisen määrän miehiä, jotka lähettäisit toiselle autiolle saarelle. Itse en nyt ainakaan vielä jaksa.
Tässä minun listani sekalaisessa ärsytysjärjestyksessä:
1. Kirjailija, matkustaja Anna-Leena Härkönen.  Koska olen väsynyt häneen. Hän käy kaikissa mahdollisissa kissanristiäisissä, mutta ei sitten ilmeisesti koskaan edes käy mielessä, että sen kameran ohikin voi kävellä? - Ei, A-L.pysähtyy lasi kädessään (Silloin kun sitä lasia ei ole, tulee ihan hätääntynyt olo, että missä se on? Onko joku juonut A-L:n juoman? Ei, se on varmaan jossain siinä ihan lähellä, rajattuna kuvasta pois), ottaa leveän hymyn - RÄPS- ja kertoo joko minne aikoo seuraavaksi matkustaa, tai vaihtoehtoisesti mistä matkustamasta on juuri tullut. Mihin me tarvitsemme tuota tietoa? No, nyt hän voisi matkustaa vaikka sille autiolle saarelle. Ja siellä on sitten kaikenlaisia pörriäisiä ja muutenkin erittäin epämukavat olosuhteet, joten tämä olisi terveellistä elämysmatkailua kyseiselle henkilölle, joka kutsuu itseään kosmopoliitiksi, mutta jonka yksi kärpänen saa kirkumaan kauhusta. Ennen lähtöään A-L. voisi teettää itsestään pahvikuvia, joissa olisi luonnollisesti tuo käsi koukussa ja lasi siinä kädessä, ja toimittaa näitä kaikkiin mahdollisiin kissanristiäispaikkoihin seisoskelemaan. Sitten hän voisi teettää paperisia mekkoja, joissa on sellaiset sakarat niin kuin paperinukkien vaatteissa, näitä voisi sitten toimittaja ripustella pahvikuviin, niin että joka kuvassa olisi eri mekko päällä, ja keksiä sitten kuvien alle A-L:n sanomaksi jotain ihan kokonaan uudenlaisia, yllättäviä repliikkejä. Esimerkiksi "En ole viime aikoina matkustanut yhtään mihinkään, pysynyt vain koko ajan samassa paikassa" tai "En aio matkustaa minnekään ainakaan vuoteen".
2. Julkkis Vappu Pimiä. Koska olen väsynyt häneen. Tässäpä toinen henkilö, jonka puuttuminen lehden kissanristiäispalstalta saa aikaan epävarman olon ja paniikinomaisia ajatuksia tyyliin: "Mitäs nyt on tapahtumassa, kun ei Vappu ole paikalla? Onko loppumme lähellä?  Missä hän on, jos ei ole täällä missään näistä kuvista? Kyllähän hänen täytyy olla paikalla! Mutta miksi ei kuvaa ole otettu..." jne. Joten oloni on paljon turvallisempi, kun tiedän missä hän on, eli siellä autiolla saarella.
3. Kiljuja Maija Vilkkumaa. Koska hänellä on aivan karmea lauluääni. En halua kuulla sitä, joten sinne saarelle vaan, ja siellä opettelet sitten laulamaan ihan eri äänellä.
4. Tunnelmoija Jippu. Koska hän tuntuu suorastaan epäinhimillisen henkevältä. Noin runollista henkilöä ei voi olla olemassakaan, joten Jipun on pakko olla kuvitteellinen hahmo, jota joku toinen esittää. Olen varma, että jos joku kysyisi Jipulta, onko hänellä mahdollisesti jonkinlainen ruuansulatusjärjestelmä, hän kiistäisi asian jyrkästi, saattaisipa haastaa oikeuteenkin noin rahvaanomaisia oletuksia esittävän henkilön. Aution saaren karut olosuhteet olisivat omiaan palauttamaan tällaisen hahmon todellisuuteen.
5.-6. Miljonääriäidit Maria ja Nina. Heillähän oli tämä tosi tv-sarja, jossa he shoppailivat ja välillä olivat shoppailevinaan. Heille olisi kivaa vaihtelua olla välillä vähän vähemmän ylellisessä ympäristössä. Jospa se ruuasta valittaminenkin nälkäänäkevien hyväntekeväisyyskutsuilla loppuisi, kun he joutuisivat pyydystämään, nylkemään ja valmistamaan ruokansa ihan itse.
Olisihan noita naisia varmaan useampikin laivalastillinen, mutta en viitsi enää vaivata päätäni tälla aiheella.
Odotan mielenkiinnolla Katan (pakollista) ja Riikan (mahdollista) listaa.
Näihin tunnelmiin!      Tämän kirjoitti Sini.



                                                                                                                                                           

3 kommenttia:

  1. Löysit paljon söpöjä miehiä mukaasi, tuo A-L Härkösen pahvikuva ideasi on loistava ja ne siihen sakaroitten avulla vaihdettavat asut on ihan huippu. Onneksi et lähettänyt sossuäidit Marjaa ja Niinaa autiolle saarelle, heistä tykkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas kehuistasi. En kai minä nyt niin hupsu ole, että sossuäitejä minnekään lähettäisin. He ovat todella kivoja, maanläheisiä ihmisiä, joihin olisi kiva tutustua paremminkin!

    VastaaPoista
  3. Minustakin he ovat niin luonnollisia, aitoja ihmisiä.

    VastaaPoista