maanantai 9. toukokuuta 2011

Kas näin kevät etenee parvekkeellani....

...eli eipä juuri mitenkään. Tämä on ollut tilanne toissasyksystä lähtien. Etualalla antiikkinen kirjoituskone, äärimmäisenä oikealla kauniin turkoosi ns.kylmäkalle, jonka päätymisestä tuohon paikkaan minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa. Muovikasseissa ja jätesäkeissä on runsaasti säilytystilaa kaikenlaisille tavaroille, joista ei tiedä mitä niille tekisi - muuta kuin tunkisi säkkeihin ja heittäisi parvekkeelle. Huomatkaa pirteä raidallinen parvekematto ja kaunis karkkivärinen säilytyskori takana! Tämän kirjoitti Sini.

11 kommenttia:

  1. Tuo turkoosi kylmäkalle yhdistää kauniisti karkkivärisen säilytyskorin, raidallisen parvekematon ja antiikkisen kirjoituskoneen toisiinsa. Muovikassien vihreä korostus, tuo aavistuksen lehtivihreää.

    VastaaPoista
  2. Osasitpa terävästi kuvailla asetelmaa. Itselleni ei lehtivihreä olisi tullut mieleenkään, mutta kun kerroit sen, niin huomasin, että parvekkeeni onkin oikeastaan aika keväinen, ja että muovikasseissa on myös keltaista, niin kuin kevätaurinko. Onhan sellainen laulukin, kuin "Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu..." Olen aina ajatellut, että siinä on virhe, toukokuuhan on vihreä eikä keltainen, mutta nyt ymmärrän mitä se tarkoittaa.

    VastaaPoista
  3. tee kuten minä. piilota tavarat jonkun ison ja kivan näköisen taakse. meillähän rottinkituoli toimii muovikassien ym. rojun piilottajana.hanki vaikka tilanjakaja tms ja sullo roinat sen taakse.ei tarvi siivota

    VastaaPoista
  4. Hei Vetelys, kiitos vinkistä. Laitan asian harkintaan. Jokin pirteän näköinen sermi voisi olla kiva, tai sitten matala kirjahylly, jos vaan saan sen ahdetuksi parvekkeelle. Hyllyyn voisi laittaa koriste-esineitä ja sellaisen taakse mahtuisi paljonkin tavaraa. Mutta huomautan, etteivät nämä ole mitään roinia tai rojuja, noissa sanoissa on hieman sellainen negatiiviselta kalskahtava sävy. Esimerkiksi kodin irtaimistoa tai käyttöesineitä kuulostaa positiivisemmalta ilmaisulta.

    VastaaPoista
  5. Säkeissä on myös ilmeisesti ja todennäköisesti Sini sinulla myös säilössä arvoesineitäkin, mikäli oikein muistan. Tilanjakaja kuulosta hyvältä idealta.

    VastaaPoista
  6. Kyllä noissa jotain arvoesineitäkin varmasti on, ainakin joistakin kuuluu kilinää jos niitä siirtelee, mitä en kylläkään hirveästi tee. En vain muista läheskään kaikkien pussukoiden ja nyssyköiden sisältöä, kun ne ovat olleet parvekkeella ties miten kauan.

    VastaaPoista
  7. Sinulla voi siis olla todella arvokas omaisuus siellä, kannattaisikohan harkita siirtää niitä sisätiloihin.

    VastaaPoista
  8. Tuskinpa kukaan niitä sieltä vie, saattaisi nimittäin olla aika haasteellista kiivetä viidenteen kerrokseen kaikkien lasitettujen parvekkeiden kautta (kun yleensä lasit,tai ainakin useimmat niistä ovat kiinni, etenkin yöaikaan, jolloin vorot todennäköisimmin ovat liikkeellä) ja sitten vielä hilautua parvekkeelleni (jonka lasit ovat aina kiinni öisin). Ja sitäpaitsi nuo kilisevät esineet taitavat kuulua enemmänkin pullojenpalautusautomaattiin kuin sisätilojani koristamaan. Mutta arvoesineiksi niitä voi kutsua, koska niistä saa vastineeksi rahaa.

    VastaaPoista
  9. Mutta joku voi laskeutua helikopterilla, oletko ajatellut. On taitavia lasinleikkaajiakin varmaan olemassa.

    VastaaPoista
  10. Hyvänen aika, niinpä tosiaan. Kiitos kun muistutit, täytyykin heti huomenna (jos jaksan)viedä tölkit ja pullot kauppaan, ennen kuin joku ilkeä varas pääsee hyötymään niistä!

    VastaaPoista
  11. Hyvä kun otit huomioon tällaisen mahdollisuuden.

    VastaaPoista