perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevät etenee 3


-Kata-

6 kommenttia:

  1. Kappas, Kata osaa ottaa hyviäkin kuvia! Minkäs takia teillä kummallakin on puhelimet kiinni? Oon yrittänyt soittaa monesti. Maria kertoi tästä blogista, joten koetan tavoitella teitä tätä kautta. Ois haettu teidät kummatkin & boyfrendit viikonlopuksi tänne, mutta ehkä sitten ensi viikonloppuna? Puhelimet auki!!

    VastaaPoista
  2. Hei Jansku. Katan kuvat ovat aina hyviä. Kännykkäliittymäni on toistaiseksi suljettu tietyistä syistä. Katasta en tiedä, kun ei olla juteltu muutamaan päivään. Meillä molemmillahan on myös lankapuhelimet,miksi et ole soittanut niihin?

    VastaaPoista
  3. Jansku, sinä täällä! Kiva kun löysit tämän. Rämmin metsässä ja kadotin kännykkäni, arvaa mistä sen löysin? No, vaikee varmaan arvata; housun taskussa oli reikä ja kännykkä löytyi lopulta lahkeen alahelmasta, ja akku oli loppunut :) Kiitos, kun pidät kuvistani.

    VastaaPoista
  4. Jansku, lisäys edelliseen, tuo kuva ei oikein onnistunut, en ole siihen tyytyväinen itse.

    VastaaPoista
  5. Työpäivän päätteeks päätin vielä vilkasta tänne, huomasin että oot oikein kuvasarjaa tekemässä. Uusin kuva on kyllä hyvä, mutta kokonaisuus on vähän epälooginen, siis jos tarkotus on kuvata kevään etenemistä, niin ei se kyllä tuossa tuu esille, uusimmassa kuvassa on enemmän lunta kun aikasemmin otetuissa. Vaikka eteneehän se kevät näinkin.Ja kutsujakin järkätään, no kiva juttu. On tainnu pöydälle unohtua muutakin kun rinkka. Mä soitan sulle illalla, pidä nyt se puhelin auki. Koitin soittaa siihen Sinin lankaan, mutta eihän se tietenkään vastannu.

    VastaaPoista
  6. Moi Jansku, tulin lukemaan kommentteja. Ja onneksi tulin, niin huomasin sinunkin käyneen täällä. Tämän kuvasarjan tarkoitus on vähän niinkuin aaltoilla ja palauttaa mieliimme, kuinka paljon lunta oli menneenä talvena ja sitten yks´kaks´ lunta ei ole yhtään, siitä epäloogisuus. Minusta on hauskaa järjestää kutsuja. Pöytäliina on mielestäni kaunis. Laitan puhelimen nyt kuuloetäisyydelle.

    VastaaPoista