torstai 28. huhtikuuta 2011

Kevät etenee

Kevät on tosiaan edennyt jo pitkälle. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomaavat  tuosta kuvasta mikä runsas vuorenkilpien kasvusto hangen alta ilmestyikään. Linnutkin siellä visersivät, kun aamutuimaan astelin ulos. Mattoja en ehtinyt pääsiäiseksi tamppaamaan. Tuossa toisessa kuvassa on hieman enemmän lunta sitten. Sitä voimme ihailla ja muistella mennyttä talvea lämmöllä. Hieman on kuvaaminen jäänyt vähemmälle, kun olen tehnyt mosaiikkitöitä.. Mutta kyllä jotain aina täytyy postata. -Kata-

5 kommenttia:

  1. Taas olet ottanut niin kivoja kuvia, että niitä katsoessa tulee aivan hyvälle tuulelle! Kevät on tosiaankin edennyt, ajatella, että ylihuomenna on jo vapun aatto. Ja pihaasi pukkaa jos jonkinlaista kukkaa pitkin kevättä ja kesää, pitäisikin tulla lähipäivinä oikein tarkemmin katsomaan miltä siellä näyttää. Mukavasti olet ajatellut sulavaa lunta siitäkin näkökulmasta, että voimme ajatella mennyttä talvea lämmöllä - ei vain niin, että katsoisimme hupenevaa lumikasaa ja odottelisimme malttamattomina sen häviämistä kokonaan. Huomaa kyllä että olet luontoihminen. Ja kuten olen usein sanonut, sinun kannattaisi osallistua johonkin luontokuvakilpaan. Nuo vuorenkilvet voisivat menestyä sellaisessa hyvin.

    VastaaPoista
  2. Onko tuo sama matto vielä tuolla telineellä, eikö se haalistu.

    VastaaPoista
  3. Sini, tule vaan ihailemaan kukkasia, kohta niitä putkahtelee enemmänkin esille. Lumi on minun elementtini ja oikein joka päivä käyn ihailemassa tuota kinosta, harmi vaan kun sitä ei kohta ole siinä. Saan olla kiitollinen naapureille, kun he työntävät omasta pihastaan tuon lumen tuohon meidän puolelle, sillä tavalla heidän pihansa sulaa ensimmäisenä, he haluavat varmaan ilahduttaa minua näin, kun lahjoittavat tuon lumen. Olen ajatellut paljon tuota luontokuvakilpailuun osallistumista.
    Irmeli, matot ikäänkuin kirkastuvat auringonvalossa, eikä niitä tarvitse siten pestä.

    VastaaPoista
  4. Minun piti jo paljon aikaisemmin kommentoida tätä, mutta se pääsi unohtumaan. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei koskaan, eli Kata - tosi ihania naapureita sinulla! Sinun kannattaisi vastaavasti ilahduttaa heitä, voisit vaikka laittaa eväitä koriin tai tehdä jotain ruokaa ja viedä heidän portailleen, kuten olen nähnyt monissa amerikkalaisissa elokuvissa ja sarjoissa tehtävän, mielestäni tämä olisi kiva tyyli ottaa käyttöön Suomessakin. Tulikin mieleeni, että mitäpä jos naapurisovun nimissä laittaisin itsekin Puppe-koirani toistaiseksi voimassaolevalle omistajalle jotain mössöä ja kiikuttaisin sen hänelle. Tai ainahan voin pudottaa sen vaikka postiluukusta.

    VastaaPoista
  5. Voisin tosiaankin viedä heille vastavuoroisesti herkkukorin portaille. Ja sinä voit aivan mainiosti pudottaa postiluukusta jotain syötävää mummelille.

    VastaaPoista