maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lentokoneita ja aamukahvit

Aamulla heräsin liian aikaisin, hirveä pörinä kuului ulkoa. Kamera kädessä ryntäsin katsomaan ulos mitä tapahtuu ja syy selvisi; lentokoneet siellä pilvien takana pitivät mekkalaa. Luonnollisestikaan en saanut tästä blogikuvaa, mutta sitten tapahtui jotain hassua, huomasin lumen päällä pienen ilotulitteen, joka oli muisto uudenvuodenaatosta, kun poikakaverin kanssa noita "lennätettiin."


Tämän jälkeen en saanut enää unta ja ajattelin yllättää poikakaverini ihanasti, nousin tarjotin kädessä yläkertaan ja siinä vuoteella nautittiin maittava aamupala kera kahvikupposen. -Kata-

3 kommenttia:

  1. Ihana aamuhetki ollut teillä! Ja terveellinen, näkkileivässä on kuitua, joka on hyväksi vatsalle, sekä ruista, joka on paljon terveellisempää kuin vehnä. Pepperonit varmaan kirpakasti herättelivät ottamaan alkavan viikon moninaiset haasteet vastaan. Itse söin aamulla kahvin kanssa riisikakkuja, jotka eivät taida olla kovin terveellisiä, mutta turhia kaloreita niissä ei ainakaan ole. Retrokupit on myös ihanat. Ja otat ihania valokuvia.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään riisikakuista. Nuo näkkileivät ovat tosiaan täysruista. Pepperoni maistui tosi kivasti noin aikaisin aamulla ja antoi potkua tulevalle viikolle. Muistin myös kun kerroit chilistä ja huulesi turposivat, minulla tahtoo olla samaa tämän pepperonin kanssa ja ajattelin, että kun siinä pepperonia nautin poikakaverin kainalossa, niin näyttäisin viehättävältä heti aamusta.

    VastaaPoista
  3. Sehän oli kekseliäästi ajateltu! Meillä naisilla on omat salaiset aseemme, joista miehillä ei ole aavistustakaan...

    VastaaPoista