sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kaunista ja komeaa viikonloppua

                                            Osa Sinin päivittäiskosmetiikasta:


                                           Sama hieman eri kuvakulmasta                                                                                                                 

Kokoelmani on varsin vaatimaton, mutta riittää minulle mainiosti. Esittelen meikkini myöhemmin. Kuten tarkkaavaiset huomaavat, olen asetellut purnukat pesukoneen päälle. Järjestelyssä on se huono puoli, että pyykkiä lingotessa etenkin pienimmät lentelevät sinne sun tänne, mutta helpostihan ne sieltä sun täältä takaisin poimii. Särkyvät esineet laitan pois ennen pyykinpesua, minkä mainitsen tässä pikku vinkkinä.
On siis lauantain ja sunnuntain välinen yö, ja poikaystäväni lähti juuri paikalliseen pubiin, mistä en ole lainkaan yllättynyt, saati närkästynyt. Pitäähän sitä ihmisen välillä rentoutua. Itse siivosin koko päivän keittiötä, ja samalla pohdin kauneuden olemusta. (Siitä sain muuten idean laittaa tuohon nuo kuvatkin.) Tai oikeastaan komeuden. Tarkemmin sanoen mietin, kuka onkaan maailman komein mies, jos Ashton Kutcheria ei lasketa mukaan? Ja poikaystävääni. En millään keksinyt vastausta tuohon. Kävin mielessäni kaikki mahdolliset filmistarat  ja muusikot läpi, mutta en osannut laittaa heitä minkäänlaiseen järjestykseen. Tehtävää helpottaakseni päätinkin sitten rajata kysymyksen siten, että kenellä maailman miehistä on kaikkein kauneimmat silmät?  Ja välittömästi tulin siihen tulokseen, että kyllä ne on niinkin mielipiteitä jakavalla henkilöllä kuin Osama bin Ladenilla. Jos nyt unohdetaan ne ikävät terrorismiepäilyt, niin myöntäkää pois naiset, että jos ko.henkilö ilmaantuisi ovenne taakse, riemunne olisi rajaton. Periaatteessa tällainen tilanne on hyvinkin mahdollinen, sillä tämä sänkykamarisilmähän on mystisesti kadonnut, mikä merkitsee sitä, että hän voi olla aivan missä tahansa. Vaikkapa piilossa talonne varastossa. Tai saunatiloissa, hänellähän on hieman saunatakkia muistuttava kaapukin yllään sekä päässä ikäänkuin märkään tukkaan kiedottu pyyhe. Jos jätetään huomiotta ko.asusteet , harmaantuva parta- tai miten vaan, sehän on miten itte kukin tykkää! - ja kainalossa oleva mahdollinen rynnäkkökivääri tms., ja kuviteltaisiin että hän ojentaa teille kukkakimppua, tai ei kai niitä kukkiakaan tarvittaisi, riittäisi kun hän vain katsoisi teitä noilla ihanilla silmillään, niin kyllä siinä olisi moni nainen aivan voimaton väistämättömän edessä. Näihin päätelmiin minä tulin tänään. Kotitöitä tehdessä voi tälla lailla kivasti miettiä filosofisia kysymyksiä, niin ei tunnu puurtaminen niin tylsältä. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...  Tämän kirjoitti Sini.                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                   

                                                          

5 kommenttia:

  1. Voi miten olen hieman kateellinen sinulle noista kauneudenhoitotuotteistasi, minä en koskaan saa tuollaista kokoelmaa itselleni. Ja kauniisti kirjoitit Osama bin Ladenistakin, vaikka hän onkin sellainen. Ja tuohon kauniiseen asetelmaan palatakseni, hauskaahan se vain on, että keräilee purkkeja lattialta, samalla tulee liikuntaakin.
    -Kata-

    VastaaPoista
  2. Älä toki kadehdi, sinulla on sitten vastaavasti muita tuotteita, joita minulla ei ole. Esimerkiksi se hyttyshattu olisi kiva olla minullakin, kun seuraavan kerran painostat minut luontoretkelle. Kaikissa meissä ihmisissä on hyvät puolemme, tosin en ole vielä keksinyt, mitä hyvää oli esimerkiksi Hitlerissä, kun ei hän erityisen komeakaan ollut. Nyt tuli mieleeni, että hän oli jonkinlainen koristemaalari, ehkäpä hän oli hyvä siinä taidossa. Kaikenlainen hyötyliikunta on tosiaankin hyväksi.

    VastaaPoista
  3. Hei, minulla on niitä hyttyshattuja nyt useampikin, löysin niitä alennusmyynnistä talvella ja ostin varalta monta. Nyt alan suunnitellakin tulevan kesän luontoretkiä johon varmasti osallistut nyt mielelläsi.

    VastaaPoista
  4. Ai jaa, sehän kiva. Varmasti tällä kertaa luontoretket onnistuvat mainiosti, kun on hyttyshattuja mukana. Varmuuden vuoksi varaa minun käyttööni monta, niin voin tarpeen vaatiessa laittaa niitä monta päällekkäin.

    VastaaPoista
  5. Niitä on paljon, erikokoisiakin.

    VastaaPoista