perjantai 22. huhtikuuta 2011

Päivännasu

Olen aina ihmetellyt, kun blogiotsikoissa lukee päivännasu ja sitten kuitenkin kirjoittajat esitttelevät vaatteitaan,
eikä Veli Pontevaa näy  missään. Viime yönä sain ahaa-elämyksen ja tajusin, että siinähän lukeekin päivänasu. Joissakin otsikoissa on kyllä lukenut  päivän asu, mutta en ole tajunnut siitäkään.
Kyllä minä olen ollut sitten tyhmä. Ihan nolottaa, joskus olen meinannut kommentoidakin, että miksi teillä on tuollaisia kuvia, kun ei vastaa otsikkoa.
Siitä huolimatta ja sen takia haluankin nyt sitten esitellä teille päivännasun.  -Kata-

3 kommenttia:

  1. Pääsiäisenviettokiireiltä tulin hetkeksi käymään kotona ja vilkaisemaan blogejamme, myös Irmeliä täytyy kohta käydä katsomassa. Tosi hyvä oivallus taas sinulta, miksi se ei voisi olla myös päivän nasu? Söpö koriste, ja eläinaiheethan taitavat liittyä aika oleellisesti pääsiäisteemaan. Minäkin sain Kindermunastani suloisen pienen koiran! Ja kuten tiedät, minulla on joskus samanlaista pientä luetun ymmärtämisongelmaa, mutta en nyt tässä lähde sitä analysoimaan, ehkä joskus. Kohta lähden taas kyläilemään, aika monta ystävää olenkin jo ehtinyt tavata. Ja huomennahan sitten juhlitaan kakkukahveilla yhteisten ystäviemme luona, joten toivottavasti Kata muistaa tulla ja ottaa poikaystävänsäkin mukaan. Siis klo 15 sunnuntaina.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Sini, sait koiran siitä, enteileeköhän se jotain?Ehdottomasti muistamme tulle sinne juhliin. Tänä aamuna, tiedätkö mitä? Leivoin pipareita. Niitä tuli 4 pellillistä. Kyllähän niitä voi syödä pääsiäisenäkin. Tein myös possun muotoisia.

    VastaaPoista
  3. Ja Sini, kerro sinäkin omista luetun ymmärtämisongelmistasi. Ja nyt kun tajuan tämän päivän asu jutun tarkoituksen, haluaisin, että joskus mekin esittelisimme omat päivän asumme.

    VastaaPoista