tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kirpparikäynti

Hyppäsin pyörän selkään ja hurautin kirpparille, siellä silmäni nauliutuivat hyllyllä näkyvään täkkiin, jollaisia olen etsinyt. Aikomus oli ostaa riisikakkuja kaupasta, mutta sitten unohdin ne. Pitelin kädessäni myös erilaisia Frödinge pakastekakkuja, mutta laitoin ne takaisin. Kotona sitten ihastelin ostostani. Poikaystäväni on varmaan mielissään, kun hommaan meille kaikenlaista tarpeellista tavaraa. Joskus hän kyllä ihmettelee, mistä kaikki uutuudet ovat meille ilmestyneet. Toisinaan huonekalut ovat päivän aikana muuttaneet paikkaa ja hän etsii jotakin kaappia entiseltä paikaltaan ja ihmettelee minne se on kadonnut, luulee kait, että olen myynyt sen eteenpäin. Toisinaan hän kyllästyy tähän ja menee omalle asunnolleen, siellä kaikki on seesteistä.
Laitan tähän kauniin sisustuskuvan myös.

 Tässä tämä kaunis, hyväkuntoinen, vanha, lämmin ja ennenkaikkea edullinen täkki. -Kata-


4 kommenttia:

  1. Kivan sisustuskuvan olet ottanut, jotenkin taiteellisen, tosi mukavasti toteutettu. Ja täkki on tietenkin aivan ihana! Onko tämä niitä silkkitäkkejä, joita keräilet? Oletko laskenut, montako sinulla niitä jo on? Ja mikä on tavoitteesi, montako aiot vielä kerätä? Ikävä kyllä molemmat liittymäni on nyt suljettu, joten en voi soittaa sinulle. Kutsuja pitänee siirtää, kunnes poikaystäväni on taas maisemissa. Luulisin, että eiköhän se toteudu jo toukokuun puolella.

    VastaaPoista
  2. Vai taas täkkiostoksilla.. Oon vähä ihmetelly, mihin yks ihminen tarvii niin kauheesti täkkejä. Ja miten musta näyttää, että tuosta pursuaa täytteitä ulos? Sinin kulta sitte häippäs taas. Mut älä sure, eiköhän se routa porsaan jne.
    Pääsiäistä sinne, ja saatetaan vaik nähäkin lähipäivinä!

    VastaaPoista
  3. Ei, tämä ei ole silkkitäkki vaan ihan tavallinen, En ole laskenut montako silkkitäkkiä minulla on, aika paljon kuitenkin. Tuo kuvassa oleva täkki maksoi 16€, edullinen, eikö vain?

    VastaaPoista
  4. Jansku, täkkejä tarvitaan, jos tulee paljon yövieraita ja ne on Tomorrow's Antique-tavaraa. Vähän vaan rikki, helppo korjata tai asettaa vaan sillä tavalla, ettei sitä kohtaa huomaa. Sinin poikakaveri tarvitsee yksityistäkin rauhaa ja Sini kyllä ymmärtää tämän ja suo sen hänelle.

    VastaaPoista