torstai 7. huhtikuuta 2011

Kevät etenee 2

Ajattelin tehdä kuvasarjan kevään heräämisestä. Aamulla taas tapani mukaan, otin kameran taskuuni lehden hakureissulle.
Oli tarkoitus, että kuvaan tuota samaa kohtaa monen päivän ajan, silloin näkisi hyvin kehityksen, mutta huomasin, että eiliseen verrattuna lumihanget ei olleet sulaneet nimeksikään.
Otin sitten kuvan postilaatikkoni tuntumasta. Tie on sulanut kokonaan, tikka hakkasi rytmikkäästi puuta kauemapana ja luonnon moninaiset tuoksut tulvahtivat joka puolelta.
Huomenna ehkä jatkan tätä kuvaamista tai sitten riippuu siitä onko mitään muutosta havaittavissa. Tai sitten alan kuvaamaan jotain muuta.




Tässä kuvassa huomaatte varmaan tekin jotain japanilaishenkistä, (Japanin tilanne on kyllä ollut mielessä viime aikoina koko ajan.)

Vielä on matkaa, tuohon, että lumet sulaa. Tosin tuossa kuvassa on syksy, (kesäkinhän on tässä välissä) koska otin kuvan viime syksynä, nyt en voinut ottaa siitä kuvaa, kun kiviasetelma on vielä lumen peitossa. En tiedä kuka tuon asetelman on tehnyt, se oli siinä jo kun muutin tähän taloon. Puun rungot ovat kyllä kauniin värisiä ilta-auringossa. En kyllä tykkää yhtään syksystä.

Nyt odotan innokkaana Teiltä Lukijoiltani mielipiteitä näistä Luonnon Ihmeellisistä Näkymistä ja siitä mitä ajatuksia ottamani kuvat teissä herättää.
-Kata-

8 kommenttia:

  1. Minusta sinun ottamat kuvat ovat kivoja.

    VastaaPoista
  2. Minä en ole ollenkaan luonto-ihminen, paljon lunta teillä vielä. En ymmärrä kyllä paljon luontokuvistakaan. Kyllä luonnosta saa kauniitakin kuvia.

    VastaaPoista
  3. Irmeli, meissä kaikissa on osa luontoa sisällämme.
    Mukava kun pidit luontokuviani kauniina.
    Kiitos siitä.

    VastaaPoista
  4. Ajattelitko, että tuo sieni, mikä tatti se onkaan, muistuttaisi meitä Hiroshiman atomipommista, anteeksi nyt vaan.....

    VastaaPoista
  5. Irmeli, mukavaa kun sinä löydät uusia ulottuvuuksia näistä kuvista. Kiitos.

    VastaaPoista
  6. Taustan kevätillan auringon valo luo upean kontrastin etualan luonnonmateriaalien puhuttelevalle vuorovaikutukselle.
    t:Pentti A.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Pentti A. tästä hienosta kommentistasi, tämä oli kauniisti sanottu, että piti ihan monta kertaa lukea. Voisi tuosta myös ajatella, että siinä on kevätilta.

    VastaaPoista