maanantai 18. huhtikuuta 2011

Katan pääsiäisvinkit

Kylvin rairuohot ja sain mainion idean, etteivät kissat menisi tonkimaan multaa. Laitoin lautasen kakkukuvun sisään. Ja kun ruoho alkaa vihertää, otan sen sieltä pois. Voihan hyvinkin olla, että joku muukin on tämän idean jo keksinyt. Mutta minä nyt kuitenkin sen tähän laitan.
Mutta kaikellehan täytyy olla varaidea, jos vaikka multa siemenineen homehtuu tai siemenet ovat huonolaatuisia, eivätkä idä. Silloin tulee itku, jos pääsiäisenä ei olekaan mitään vihreää, sitten huomasin kynätelineen, jonka ostin joskus viimekesänä kirpputorilta ja nyt sille tuli toinenkin käyttötarkoitus. Sinä voit katsella kotonasi, mikä sinulla olisi sellainen esine, josta voisit keksiä myös jotain tällaista tai keksi mitä itse haluat, vaikka vappukoristeita, tulevaa vappua silmälläpitäen. Sitten laitoin tuohon kukkopillin ja raa´an kananmunan, en ehtinyt sitä millään tavalla värjätä, tyhjentää, keittää tms. koska mulle tuli niin kova tarve toteuttaa tämä koriste, etten malttanut paneutua sellaiseen. Nyt tämä koristaa minun pääsiäispöytääni siihen asti, kunnes oikea ruoho on kasvanut tuolla kuvun sisässä. -Kata-

1 kommentti:

  1. Voi että, kyllä minä sitten ihailen sinun luovuuttasi! En itse keksisi tuollaisia niksejä millään. Tosi kivoja ja toteuttamiskelpoisia ideoita. Juuri tänään muistin, että pian on pääsiäinen, eikä minulla ole edes rairuohoa kasvamassa. Ehkä se ei enää ehdi kasvaa, joten täytynee minunkin koittaa keksiä jotain vastaavaa kuin tuo kynäpurkki-teema. Tai sitten, kuten hauskasti kehotit, koetan keksiä mitä itse haluan, ja ehkäpä tosiaankin vasta vapuksi, jos en vielä pääsiäiseksi ehdi.

    VastaaPoista