tiistai 19. huhtikuuta 2011

Haaste otettu vastaan

Nimeä 5-10 miestä, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle. Poikaystävää ei saa ottaa, ja saarella ollaan kuukausi yhteen menoon, vain nämä valitsemasi miehet seurana.

Tässä tämä Sinin esittämä haaste, pistitpä Sini nyt mietittävää. Aletaanpa pohtia. Veikka Gustafsson voisi olla yksi, jos saarella olisi vuoria, hän voisi opettaa minulle vuorikiipeilyä, Vesa-Matti Loiri olisi toinen, hän laulaisi minulle ja sitten joku, joka tekisi hyvää ruokaa ei kuitenkaan Jaakko Kolmonen. Harri Syrjänen voisi olla hyvä. Ja sitten olisi remontti-reiska Jorma Piisinen, hän voisi tehdä jonkun majan meille. Sitten tarvittaisiin meteorologi Petri Takala ilmoja ennustamaan. Mitäs vielä...lääkäri, ei Tohtori Tolonen, eikä Dr.Öetker,  ei  Dr.Phil  vaan Tohtori Kiminkinen ja sitten vielä lisää, joku kokoomuksen kansanedustaja, he kun vaan sillä bussilla ajelivat, nyt pääsisi joku heistä autiolle saarelle, häntä en osaa nimeltä mainita, joku vaan, ja siinäpä ne. En keksi enempää.
Minua rupesi Sini kiinnostamaan se sinun aloitteesi, siinä aloitelaatikossa.
Tähän vielä kuva illan iloksi, vähän huonolaatuinen vaan on.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva jälleen kerran! Keväinen. Osaisinpa minäkin ottaa yhtä hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kevät on edennyt jo pitkälle.

    VastaaPoista
  3. Nyt toteutan viimeinkin aikomukseni kommentoida miesvalintojasi autiolle saarelle. Sinä se osaat aina ajatella käytännöllisyyttä! Veikka Gustafsonista muistan hämärästi kuulleeni joskus - kun hän mitä ilmeisemmin on vuorikiipeilijä, niin luulisi häneltä muitakin saarella tarvittavia selviytymistaitoja löytyvän. Musiikki luo aina kivan tunnelman, joten Vesku Loiri on mainio valinta, jos sattuu hänen musiikistaan pitämään, kuten sinä teet. Eikä ruokaa tarvitse tehdä itse, kun on kokki mukana, vieläpä sellainen, jolla on erittäin kauniit silmät, kuten tällä Harrilla, eli Jaakko Kolmosta ei tosiaankaan siellä kaivata. Remontti-Reiska rakentaisikin teille varmasti hulppean majan, ja sinä kun olet aina säästä kiinnostunut, niin voisit varmaan tämän meteorologin - jonka henkilöllisyydestä en ole ihan varma, kun en katsele säätiedotuksia - kanssa keskustella monenmoisista sääilmiöistäkin siinä hänen ennustelujensa lomassa. Lääkäri on tosiaankin hyvä olla tällaisissa olosuhteissa mukana, ja kiitos kun jätit Dr.Philin minulle! Tohtori Ötkeristä ei voisi olla oikein varma, kun hän taitaa nykyään olla kiinnostunut enemmän pizzanpaistamisesta kuin lääkärinä toimimisesta, ja Tohtori Tolosen terveystuotteista on varmaan jo jokainen kuullut aivan tarpeeksi, niin ettei häntä sinne tarvita niitä mainostamaan ja myymään puoliväkisin ihmisille. Ja aivan koskettava on tuo ajatus ottaa joku kokoomuksen kansanedustaja mukaan, varmasti kuka tahansa heistä pomppisi riemusta päästessään tällaiselle retkelle. Ja olisi taatusti myös tottunut tällaisiin hieman alkeellisimpiin elinoloihin. Eli onnittelut järkevistä valinnoista!

    VastaaPoista